Handbal voor meer info

Handbal….ruig; hard en gemeen….dat zijn veel gehoorde kreten wanneer je zegt dat je aan handbal doet. Je zou bijna niet meer durven. Handbal heeft het imago een harde sport te zijn. Waarschijnlijk komt dat omdat het een van de weinige sporten is waarbij een beetje lichamelijk contact is toegestaan. Dat betekent natuurlijk niet dat je de tegenstander mag slaan of schoppen maar eerlijk gezegd….een beetje duw en trekwerk hoort wel bij handbal.
Zaalhandbal is een van de meest fascinerende zaalsporten, het spreekt tot het publiek vanwege de grote snelheid op het kleine veld, verder de keiharde schoten op het doel, waarin de doelverdedigers, met ware leeuwenmoed de vaak van zeer korte afstand geschoten ballen proberen te stoppen.Het zaalhandbalspel vraagt een grote conditie, daar bij iedere aanval alle spelers telkens voor, dan weer achter moeten zijn. Tevens vereist de kleine speelruimte een zuiver en snel spel voor het samenspelen.

Wij zijn hard op zoek naar mensen die durven……wij zoeken nog durfals voor onze seniorenteams (heren en dames) en voor onze jeugd.

Je kunt zonder enige verplichting 4 maal meetrainen bij DFS. Pas na 4 trainingen beslis je of je lid wilt worden. Maar alleen …wanneer jij durft natuurlijk!!!!……..

 

Handbal bestuur

Voorzitter :             Caroline van der Veen

Secretaris:              Peter Jonker

Penningmeester :  Gerrit bazuin

Bestuurslid en PR: Albert Oosting

 

Handbal contributie  

                                                      Per jaar                    Per kwartaal

Senioren                                       € 200,-                     € 50,00